Filma par Dilanu pretendē uz "Spirit Awards" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biogrāfiskā filma par amerikāņu mūzikas leģendu Bobu Dilanu "I'm Not There" izvirzīta visvairāk 2008. gada neatkarīgā kino balvām "Spirit", kuru pretendenti otrdien tika nosaukti Losandželosā, ziņo "New Musical Express".

Netradicionālā filma, kurā leģendāro dziesminieku tēlo vairāki aktieri, nominēta četrās no nozīmīgākajām kategorijām, ieskaitot "Labākā filma".

Uz balvu "Labākā aktrise otrā plāna lomā" pretendē viena no Dilana lomas atveidotājām Keita Blanšeta. Slaveno dziedātāju šajā filmā tēlo arī tādi aktieri kā Ričards Gīrs, Hīts Ledžers un Kristians Beils.

Kategorijā "Labākais aktieris otrā plāna lomā" uz balvu pretendē mazais aktieris Markuss Karls Frenklins, bet labākā režisora balvai izvirzīts režisors Tods Henss. Šā gada "Spirit Awards" pasniegšanas ceremonija notiks 23.februārī Losandželosā, vienu dienu pirms ASV Kinoakadēmijas balvu - "Oskaru" - pasniegšanas ceremonijas. "Spirit" balvas tiek pasniegtas par sasniegumiem neatkarīgā kino lauciņā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu