Makeins lūdz Krievijas sūtnim ANO ziedot naudu viņa vēlēšanu kampaņai (29)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV republikāņu prezidenta kandidāta Džona Makeina komanda nejauši nosūtījusi Krievijas sūtnim ANO vēstuli ar lūgumu ziedot naudu Makeina kampaņai, lai palīdzētu "apturēt demokrātu centienus sagrābt varu Vašingtonā".

Makeina kampaņas pārstāvji gan steidzīgi paziņojuši, ka standarta vēstule, lūdzot atbalstīt kampaņu, Krievijas sūtnim nosūtīta nejauši "datora kļūdas dēļ".

Tomēr vēstule ir adresēta personīgi Čurkinam un tās apakšā ir Makeina paraksts.

Vēstulē Makeins mudina Krievijas sūtni ANO Vitāliju Čurkinu ziedot no 35 līdz 5000 ASV dolāru, lai palīdzētu nodrošināt Makeina uzvaru pār demokrātu sāncensi Baraku Obamu, kurš sabiedrības domas aptaujās šobrīd ir vadībā.

"Ja man būs tas gods turpināt jums kalpot, es apsolu: mums Amerika - tās spēks, tās ideāli un tās nākotne - vienmēr būs pirmajā vietā," vēstulē Čurkinam apliecina Makeins.

"Es esmu lepns, stāvot kopā ar mūsu republikāņu kandidātiem laikā, kad Obamas demokrāti un viņu turīgie liberālie atbalstītāji koncentrē savus uzbrukumus, lai sakautu republikāņus un iegūtu kontroli pār mūsu valdību. Es vēlos darīt visu, kas manos spēkos, lai neļautu demokrātiem sagrābt kontroli Vašingtonā un realizēt viņu radikāli liberālo politiku mūsu nācijā."

Krievijas misija ANO atbildē nosūtīja īsu paziņojumu, norādot, ka Krievijas valdība un amatpersonas "nefinansē politiskās aktivitātes ārvalstīs".

Makeins savā kampaņā ir kritizējis Krieviju par iebrukumu Gruzijā, pavēstot: "Mēs visi tagad esam gruzīni."

Viņš arī ir ierosinājis cilvēktiesību pārkāpumu dēļ izmest Krieviju no G8.

ASV prezidenta kandidātiem ir aizliegts pieņemt finansējumu no ārzemju avotiem.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu