Makroconcert kļuvusi par oficiālo "The Orchestra" aģentu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no vadošajām Baltijas un Centrāleiropas koncertaģentūrām "Makroconcert" kļuvusi par oficiālo leģendārās rokgrupas "Electric Light Orchestra", šobrīd "The Orchestra" aģentu.

"Makroconcert" ir pirmā koncertaģentūra Baltijā, kas ieguvusi ekskluzīvas tiesības pārstāvēt slavenus mūziķus Eiropā un citviet pasaulē.

"Šis solis ir ļoti svarīgs ne tikai tādēļ, ka esam pirmā koncertaģentūra Baltijas valstīs, kam uzticēta atbildība kļūt par pasaulslavenu mūziķu pārstāvjiem. Pirmkārt tas ievērojami ietekmē mūsu uzņēmuma tēlu un tirgus pozīciju, kā arī stimulē mūsu biznesa augšupeju un tā paplašināšanos jaunā un ļoti izaicinošā sfērā. Šis līgums pierāda, ka atzinīgi novērtēta mūsu kompetence, uzticamība un profesionalitāte," pauž "Makroconcert" projektu direktore Diāna Miškiniene.

Turpmāk "Makroconcert" nodarbosies gan ar "The Orchestra" koncertturneju plānošanu visā pasaulē, gan arī pārstāvēs grupu un aizsargās tās intereses.

Grupas "Electric Light Orchestra" mūziku pasaulē klausās jau gandrīz četrus gadu desmitus. Grupa pazīstama ar to, ka paplašinājusi rokmūzikas stila iespējas, ievirzot to "orķestra roka" gultnē un piešķīrusi mūzikai klasiskāku skanējumu ar čellu, vijoļu un pūšamo instrumentu palīdzību. Grupas nosaukums (ELO, ELO Part II, The Orchestra) un tās dalībnieki vairākkārt mainījušies, taču tās mūzika vienmēr bijusi mīlēta un pieprasīta visā pasaulē. Tādi tās hiti kā Ticket to the Moon, Roll Over Beethoven un Rock’n’roll is king joprojām izbauda nezūdošu popularitāti. Grupas dalībnieki Kellijs Groukats (Kelly Groucutt), Miks Kaminski (Mik Kaminski), Fils Beitss (Phil Bates), Luiss Klarks (Louis Clark), Gordons Tovnsends (Gordon Townsend) un Ēriks Troijers (Eric Troyer) turpina veiksmīgi koncertēt visā pasaulē, priecējot savu uzticīgo auditoriju un milzīgo fanu pulku.

19.novembrī grupa uzstāsies Latvijā multifunkcionālajā hallē "Arēna Rīga", pēc tam grupas turneja turpināsies Lietuvā, Polijā, Čehijā, Slovākijā un Krievijā.

"Makroconcert" ir viena no vadošajām Baltijas un Centrāleiropas koncertaģentūrām, kas dibināta 1995.gadā un šobrīd darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Čehijā un Krievijā. Katru gadu "Makroconcert" sarīko aptuveni 400 pasākumu, tai skaitā sadarbojoties ar "Makroconcert", Baltijas valstīs viesojušies tādi izcili mūziķi kā Eltons Džons, Andrea Bočelli, Seal, Billijs Aidols, Patrīcija Kāsa, Vanesa Meja, Džo Kokers, Alla Pugačova, Deivids Koperfīlds, Kriss Boti, Keitija Melua un daudzi citi. Tikai pagājušā gada laikā vien pasākumus, ko organizējusi koncertaģentūra "Makroconcert", apmeklējuši vairāk nekā miljons skatītāju. Nākotnē koncertaģentūra plāno kļūt par vēl vairāku pasaulē pazīstamu mūziķu un grupu oficiālajiem pārstāvjiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu