Eminems stāsta par slavenajām gultasbiedrenēm (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais reperis Eminems sniedzis interviju radio "Sirius". Tiešajā ēterā viņš stāstījis par saviem seksuālajiem piedzīvojumiem, atklājot, ka viņa gultā ir bijušas daudzas izklaides industrijas zvaigznes, arī Meraija Kerija, Britnija Spīrsa un Tara Reida.

Eminems ar slaveno aktrisi Taru Reidu esot mīlējies līdz pat viņas slimībai — ar šo vārdu domājot aktrises aizraušanos ar plastiskajām operācijām. Dīva jau trīs reizes koriģējusi krūšu formu: pirmās divas reizes neveiksmīgi, bet trešajā plastikas ķirurgiem izdevās apmierināt aktrises vēlmes.

Reperis pavēstījis arī par seksuālo sakaru ar Britniju Spīrsu. Par Britnijas vīru Kevinu Federlainu Eminems izteicies šādi: "Viņš visu ir izmēģinājis un visu zaudējis. Es viņa vietā nepārtraukti padarītu Britniju grūtu, un dotos izklaidēties uz klubu."

Savukārt viņa attiecības ar Meraiju Keriju, kas šogad saņēma trīs "Grammy" balvas, sākušās 2001. gadā un ilgušas septiņus mēnešus. Dziedātāja gan to noliedz. Eminems esot bijis ļoti sarūgtināts par to, ka Meraija paziņojusi, ka nekad un nekas abus nav saistījis. Reperis apvainojis dziedātāju un paziņojis: "Viņa noliedz mūsu attiecības, un tas jau ir šausmīgi.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu