Mākslinieks Kašers un dziedātājs Jorans elegantos kostīmos braukā ar velosipēdiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

7.maijā Rīgā jau sesto reizi norisinājās Tvīda brauciens, kurš pulcē gan velosipēdu draugus, gan tos, kuriem patīk pārģērbties dažādu gadsimtu senlaicīgā apģērbā, izmantojot piemērotus aksesuārus.

Nav brīnums, ka šāds brauciens piesaista arī sabiedrībā pazīstamas personas; daudzi izvēlas vērot skaisto riteņbraukšanas šovu, atrodoties dažādās āra kafejnīcās, bet ir arī tādi, kuri labprāt piedalās braucienā.

Foto: facebook.com

Braucienā piedalījās gan televīzijas personība Baiba Sipeniece-Gavare, gan mākslinieks Kašers un dziedātājs Jorans, kuru zinām, pateicoties grupai «Aarzemnieki» un viņu dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Mākslinieks Kašers braucienam izvēlējās baltu četrdesmito gadu manierē ieturētu fraku, kuru apvienoja ar melnu krekliņu, kā arī hūti, kura ir modē jebkurā laika posmā.

Foto: Facebook/

Nevar nepieminēt Kašera īpaši ataudzētās ūsiņas, kuras mākslinieks idejiski aizguvis no Šerloka Holmsa.

Runājot par Jorana stilu, puisis bija izvēlējies baltu kreklu, melnu tauriņu un smilšu krāsas žaketi, parādot eleganci un šiku.

Foto: Facebook

Viņu pavadīja dāma, kura bija izvēlējusies četrdesmito gadu modes dāmas tēlu.

Foto: Facebook



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu