Rit Eirovīzijas pirmā pusfināla cīņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Pēc svinīgā pasākuma pagājušās nedēļas nogalē jau šovakar Zviedrijā sākusies īstā cīņa par iekļūšanu Eirovīzijas finālā. Latvijas pārstāvis Justs Sirmais ar dziesmu «Heartbeat» startēs otrajā pusfinālā ceturtdien, 12. maijā, un bukmeikeri prognozē, ka Justam izdosies pārvarēt pusfināla barjeru.

Pirmajā pusfinālā sacenšas Armēnija, Austrija, Krievija, Kipra, Igaunija u.c. valstis. Tieši Krievijas pārstāvja Sergeja Lazereva dziesma ir viena no bukmeikeru favorītēm.

Spraigas diskusijas kā allaž notiek arī sociālajos tīklos. Lūk, ieraksti ar tēmturi #eirovīzija.

Savukārt Justs konkursa 2. pusfinālā uzstāsies ar pirmo kārtas numuru. Latvijai tajā būs jākonkurē ar Albānijas, Austrālijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Dānijas, Maķedonijas, Gruzijas, Īrijas, Izraēlas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Slovēnijas, Šveices un Ukrainas pārstāvjiem.

Justa priekšnesums Zviedrijā būs pielāgots lielajai skatuvei. Atšķirībā no «Supernovas» dziedātājs pārvietosies pa skatuvi, balstoties iestudētā horeogrāfijā. Arī ekrānos aiz mūziķa muguras būs redzams pavisam kas cits, nekā redzēts «Supernovā».

Atgādinām, ka dziesmas «Heartbeat» autore ir Aminata Savadogo, kura Latviju Eirovīzijā pārstāvēja pagājušajā gadā.

Pirmo pusfinālu tiešraidē varēs vērot plkst. 22:00 LTV1 kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu