Kur ir jūsu atstarotājs?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 19. līdz 21. novembrim Sarkanā Krusta Jaunatnes nodaļa Eiropas ceļu drošības kampaņas ietvaros rīkoja akciju “Viena dzīvība”. Daugavpilī akcija notika pie lielveikaliem un mikrorajonos pie krustojumiem, kur nav luksoforu. Sarkanā Krusta jaunie brīvprātīgie izsniedza atstarotājus, aicināja iedzīvotājus rūpēties par savu drošību un izmantot tos tumšajā laikā.

Šī tēma joprojām ir aktuāla – ik gadu uz ceļiem iet bojā vairāk nekā 300 cilvēku. Gājēju ar atstarotāju ir vieglāk pamanīt un autovadītājam ir iespēja laikus nobremzēt.

Vieni no pirmajiem atstarotājus varēja saņemt Jaunās Forštates iedzīvotāji. Diemžēl, vairākums pilsētnieku centās ātrāk paskriet garām Sarkanā Krusta nodaļas aktīvistiem un neuztvēra nopietni jautājumu: “Kur ir jūsu atstarotājs?”

Cienījamie “Latgales Laika” lasītāji! Saudzējiet sevi! Nekautrējieties un piespraudiet nelielu atstarotāju pie vējjakas, somas vai mugursomas. Sargā pats sevi, un tad Dievs tevi sargās!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu