"Bilanebila" - piektdien, 17. novembrī, klubā "PULSē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo piektdien, 17. novembrī, klubā "PULSe" (Citadeles 2) turpināsies muzikālās apvienības "Bilanebila" rīkotā deju pasākumu sērija ar nosaukumu "Nice place for house and breaks Vol.4", kurā varēs izbaudīt skaistu mūziku gan tiešos, gan lauztos muzikālos ritmos.

Vakara galvenie viesi būs divi talantīgi un pieredzējuši underground dīdžeji – Maris G. un Shurez. Dj Maris G. ir viens no pazīstamākajiem tehno dīdžejiem. Dj Rimi muzikālo ritmu ceļojumi parasti tiek veidoti house/techno/electro stiliem raksturīgos skaņu virknējumos, izvairoties no banāliem un taisnvirziena "deju grīdu hitiem", priekšroku dodot ritmiem ar dvēseliskākiem pavedieniem.

Savukārt Dj Shurez ir viens no "senākajiem un kvalitatīvākajiem" drum and bass dīdžejiem Latvijā, kā arī "Sub Terminala" pasākumu sērijas galvenais rīkotājs.

Bez tam pasākumā spēlēs abi "Bilanebila" dīdžeji – Cute un Maxim Perepeliza, kas neatkārtojamā stilā spēlēs house, techno un breakbeat mūziku.

Tātad šo piektdien klubā "PULSe" mēs aicinām izbaudīt pozitīvo un mājīgo “Bilanebila” pasākumu atmosfēru!

DJ Rimi a.k.a. DJ Maris G aktīvu DJ darbību ir sācis 1995. gadā, kad no domubiedriem par simbolisku "piečuku" iegādājies vecas house plates, ko savulaik "drillēja" leģendārā kluba "Panna" rezidenti. Pirmās publiskās uzstāšanās notika kopā ar Aizkraukles 2. vidusskolas diskžokejiem DJ Medni un DJ GTS, palīdzot vadīt skolas "disenes", bet par pirmo oficiālo setu varētu uzskatīt dalību Untitled 2: Diskothek, kas notika 1996. gada ziemā. Kopš tā laika, līdz ar studiju un darba dzīves sākšanu Rīgā, ir regulāri spēlējis klubos Metro (M-808), Depo, Pulse, lielākos pasākumos Rīgā un ārpus tās, tādos kā Tehnokarnevāls, Phat, Freezone utt. Paralēli DJ darbībai DJ Rimi nodarbojas arī ar savu muzikālo bītu jaunradi, par kuras pašreizējo virsotni varētu uzskatīt 1999. gadā iznākušo kompilācijas CD uz ASV leibla "Mad Monkey Rec.", kurā ietverts DJ Rimi darbs "Juicebox". DJ Rimi muzikālo ritmu ceļojumi parasti tiek veidoti house/techno/electro stiliem raksturīgos skaņu virknējumos, izvairoties no banāliem un taisnvirziena "deju grīdu hitiem", priekšroku dodot ritmiem ar dvēseliskākiem pavedieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu