Alīša Kīza pārliecinoši pirmā Amerikā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

R&B dziedātāja Alīša Kīza (Alicia Keys) ar 742 000 pārdotu jaunā albuma "As I Am" (J) kopiju šonedēļ pārliecinoši debitē "The Billboard 200" pirmajā pozīcijā.

Šis ir labākais solomākslinieces sasniegums kopš 2004. gada Noras Džounsas (Norah Jones) plates "Feels Like Home" rezultātiem, kas toreiz pirmajā nedēļā pārdots vairāk nekā miljons eksemplāros.

Visi top10 albumi šonedēļ ASV pārkāpuši 100 000 slieksni, amerikāņu dziedoņa un aktiera Džoša Grobana (Josh Groban) "Noel" (143/Reprise) pakāpies no 6. uz 2. vietu, uzlabojot pārdošanas rezultātus par 93% (223 000), Selīnas Dionas pirmais popmūzikas albums četros gados "Taking Chances" (Columbia) - 3. vietā ar 214 000 pārdotu kopiju. Jaunā "Now 26" izlase numur 4. (208 000), kantri zvaigzne Garts Brūks (Garth Brooks) ar izlasi "The Ultimate Hits" (Pearl) noslīdējis par divām vietām uz 5., veterāni "The Eagles" ar "Long Road Out of Eden" - 6., b>Led Zeppelin jaunākā labāko dziesmu izlase "Mothership" uz diviem diskiem - numur 7.

Pagājušās nedēļas līderis - Jay-Z ar "American Gangster" (Roc-A-Fella/Def Jam) noslīdējis uz 8. vietu, "American Idol" zvaigzne - popkantri dziedātāja Kerija Andervuda (Carrie Underwood) ar "Carnival Ride" (Arista Nashville) - 9., bet desmitnieku noslēdz "jaunais džeksons" Kriss Brauns (Chris Brown) ar pablāvo "Exclusive" (Jive).

Lasvegasas brašuļi The Killers ar retumu apkopojumu "Sawdust" kā jaunums 12. vietā. Amerikāņu kantri zvaigzne Džordžs Streits (George Strait) ar izlasi "22 More Hits" (MCA Nashville) 13. vietā ar 80 000 pārdotu disku. Arī dziesminieks Džeimss Teilors (James Taylor) pievienojies Polam Makartnijam (Paul McCartney) un Džonijai Mitčelai (Joni Mitchell) un savu jaunāko studijas ierakstu izdevis ar "Starbucks" zīmolu - "One Man Band" numur 16.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu