Saeima lems par mandātu apstiprināšanu 15 jauniem deputātiem (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saeima šodien lems par mandātu apstiprināšanu 15 jauniem deputātiem, kuri pienākumus pildīs uz laiku, kamēr viņu partijas biedri pildīs ministru pienākumus vai izmantos bērna kopšanas atvaļinājumu.

Paredzams, ka mandāti no Latvijas Pirmās partijas un partijas "Latvijas ceļš" vēlēšanu apvienības tiks apstiprināti Intai Feldmanei - bērnu un ģimenes lietu ministra Ainara Baštika vietā, Dzintaram Jaundžeikaram - iekšlietu ministra Ivara Godmaņa vietā, Jānim Šmitam - integrācijas lietu ministra Oskara Kastēna vietā, Dainim Turlajam - satiksmes ministra Aināra Šlesera vietā un Vjačeslavam Stepaņenko, kamēr bērnu kopšanas atvaļinājumā atradīsies Inese Šlesere.

No Zaļo un zemnieku savienības mandātu uz laiku saņems Uldis Augulis - labklājības ministres Dagnijas Staķes vietā, Vilnis Edvīns Bresis - vides ministra Raimonda Vējoņa vietā, Andis Kāposts - zemkopības ministra Mārtiņa Rozes vietā un Ligita Silaraupa - izglītības un zinātnes ministres Baibas Rivžas vietā.

No Tautas partijas mandāti tiks apstiprināti Kārlim Leiškalnam - premjera Aigara Kalvīša vietā, Vairai Paeglei - kultūras ministres Helēnas Demakovas vietā, Jānim Porietim - ārlietu ministra Arta Pabrika vietā, Ziedonim Rubezim - veselības ministra Gundara Bērziņa vietā, Mārim Krastiņam - reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Aigara Štokenberga vietā un Ērikai Zommerei - aizsardzības ministra Ata Slaktera vietā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu