Darbu sāk interneta televīzijas kanāls 360TV Maratons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pirmdien, 9. maijā, darbu sācis īpašais televīzijas kanāls 360TV Maratons, kas veltīts Lattelecom Rīgas maratona norisei. Līdz pat 17. maijam kanālā būs iespēja sekot visam, kas saistās ar maratonu un skriešanas aktualitātēm, – raidījumiem, intervijām, tiešraidēm.

Maratona dienā, 15. maijā, ikvienam interesentam būs pieejamas divas izvēles – 360TV raidīs no 11. novembra krastmalas, piedāvājot būt klāt nozīmīgākajos un skaistākajos distances posmos un intervijās ar dalībniekiem. Tikmēr 360TV Maratons kanālā būs redzama tiešraide no katras distances līderu pozīcijām. Tā būs unikāla pieredze – iespēja iejusties vadošo skrējēju lomā un redzēt izšķirošos brīžus. Abi pieminētie kanāli būs skatāmi arī jaunajā Lattelecom televīzijas mobilajā aplikācijā mansTV.

Līdzjutēji varēs redzēt vairākas maratona norises vietas vienlaikus, neatkarīgi no tā brīža atrašanās vietas. Pēc tam, kad pirmās emocijas būs rimušas, izvērtēti rezultāti un individuālie sasniegumi, 17. maija vakarā 360TV veidotajā Sporta domnīcā būs iespēja noskatīties maratona kopsavilkumu.

Maratona skaistākos mirkļus varēs skatīt atkārtojumā un arhīvā mansTV aplikācijā. Sekot Lattelecom Rīgas maratona aktivitātēm no 9. līdz 17. maijam ir iespēja sev ērtākajā platformā – 360TV Maratons, 360TV un Sporta Domnīcā vai mansTV!

360TV Maratons kanāls pieejams bez maksas ikvienam Lattelecom interneta televīzijas lietotājam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu