«Ugunsgrēka» Krista puskaila filmējas Krievijas seriālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviešu aktrise Marija Linarte, kura pašmāju seriālā «Ugunsgrēks» spēlē divās lomās, atveidojot dvīnes Kristu un Sandiju, filmējusies arī Krievijas seriālā «Saldā dzīve» (Сладкая жизнь), ko sācis raidīt arī pašmāju TV kanāls 2.

Jau seriāla «Saldā dzīve» pirmās epizodes pirmajā sērijā nelielā, bet pikantā ainā parādās latviešu aktrise Marija Linarte. Izdevums «Kas Jauns» vēsta, ka Linarte seriālā filmējusies vēl vienu gadu pirms dalības «Ugunsgrēkā» - 2014.gada sākumā.

Seriālā aktrisei ir neliela loma. Viņa parādās epizodē, kura norisinās kādā Krievijas naktsklubā. Marija atveido vienu no go-go dejotājām. Epizodē Linarte redzama pārģērbjoties grimētavā, kā arī gozējoties šortiņos un kailām krūtīm.

Foto: publicitātes

Seriālā ir filmējušies arī citi Latvijā pazīstami cilvēki, piemēram, galvenās varones Sašas mammas lomu spēlēs latviešu aktrise Aīda Ozoliņa. Seriālā redzama arī Rīgas Krievu drāmas teātra aktrise Tatjana Lukašenkova, kura spēlē kādas citas varones mammu. Tāpat seriālā spēlē Daugavpils teātra aktieris Viktors Jancevics, kuram uzticēts atveidot kāda kluba vadītāju. Un arī pašmāju spēkavīrs Raivis Vidzis atveidos kādu nelielu lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu