Atklāj American Idol žūrijas locekļa algu (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas šova "American Idol" ("Amerikāņu elks") producents Naidžels Litgo (Nigel Lythgoe) bijis spiests atklāt žūrijas locekļa Saimona Kovela (Simon Cowell) algas lielumu.

Kovels par šo darbu saņem 19 miljonus mārciņu gadā, krietni vairāk nekā pārējie žūrijas locekļi Pola Abdula (Paula Abdul) un Rendijs Džeksons (Randy Jackson). Kovela atalgojumu šova veidotājiem nācās atklāt pēc tam, kad biznesa žurnālā "Forbes" tika publicēts raksts par mūzikas biznesa mogulu. Producents nenoliedz, ka pārējie tiesneši ir nedaudz skaudīgi par Kovela algu, bet "American Idol" veidotāji uzskata, ka viņš piesaista šovam vairāk skatītāju uzmanības nekā pārējie divi žūrijas locekļi.

Saimons Kovels par vienu šova ētera minūti saņem gandrīz 12 tūkstošus mārciņu.

Kovels ir angļu mūzikas producents, kuram pašam pieder izdevējkompānija "Syco", kuras paspārnē tiek izdoti Leonas Luisas un "Il Divo" ieraksti. Kā žūrijas loceklis televīzijas šovā "American Idol" viņš darbojas kopš 2001. gada un ir slavens ar savu aso un brīžiem neadekvāto kritiku. Par savu konstanto kritiku Kovels ticis bieži parodēts.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu