Apskati sievieti, kuras dēļ izjukusi Osbornu pāra trīsdesmit trīs gadus ilgā laulība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viens no populārākajiem pasaules slavenību pāriem Ozijs un Šārona Osborni paziņojuši, ka pēc trīsdesmit trīs gadus ilgas laulības ies katrs savu ceļu. Rokmūziķis jau izvācies no ģimenes mājvietas un mitinās viesnīcā.

Sākumā baumoja, ka šķiršanās notikusi tādēļ, ka mākslinieks atkal atgriezies alkohola un narkotisko vielu valgos; tā, izrādījās, nav patiesība, pats mūziķis paziņojis, ka vairāk nekā trīs gadus nav lietojis neko apreibinošu.

Baumo, ka pie vainas ir Holivudas zvaigžņu iecienītā friziere Mišela Puga, pie kuras savus matus krāso un veido visa Osbornu ģimene.

Foto: Instagram

Frizieres draugi stāsta, ka sieviete mīl rokmūziku, mūzikai piederošo dzīvesveidu un tas viņu satuvinājis ar Oziju, ar kuru viņa sākusi kopā pavadīt laiku.

Tāpat tiek piebilsts, ka attiecības no sievietes puses nav korekts solis, jo Ozijs ir viņas klients, turklāt divdesmit septiņus gadus vecāks.

Ozijs un Šārona apstiprina attiecību izjukšanas faktu, bet iemeslu, pēc kura pāris izlēma iet katrs savu ceļu, viņi pagaidām neafišē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu