Kendisa Kamerona Burē par cīņu ar bulīmiju: «Es zaudēju savu identitāti»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pateicoties seriāla «Pilna māja» turpinājumam, tā aktieri atkal ir nokļuvuši prožektoru gaismā. Intervijā «Entertainment tonight» aktrise Kendisa Kamerona Burē stāsta, kā uzveikusi bulīmiju un kā jutusies slimības laikā.

Ēšanas traucējumus aktrise salīdzinājusi ar ātrgaitas vilcienu, kurš neapstājas un tu gluži vienkārši nespēj no tā izkāpt. Tu vēlies vairs nebraukt, bet nezini, kā apturēt vilcienu.

Aktrise slimojusi ar bulīmiju laikā, kad ņēmusi pauzi no Holivudas un pievērsusies savai laulībai ar NHL hokeja zvaigzni Valēriju Burē un viņu ģimenes paplašināšanai.

Zvaigzne pazaudējusi savu identitāti, laimi smēlusies ēdienā, un beigu beigās aizraušanās ar ēdienu pāraugusi nopietnā slimībā.

Zvaigznei palīdzēja uzvarēt slimību viņas vīrs un baznīca, kuri motivēja viņu meklēt palīdzību.

Tiekot galā ar problēmu, aktrise nu savai meitai un diviem dēliem māca mīlēt sevi, savu ķermeni un ēdienu uztvert kā izdzīvošanai nepieciešamas vielas, ne laimes sajūtas veidotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu