Noskaties: Aksels Rouzs uzstājas kopā ar AC/DC

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par austrāliešu smagā roka grupas AC/DC pirmo koncertu ar amerikāņu dziedātāju Akselu Rouzu (Axl Rose) solista Braiena Džonsona vietā saņemtas pretrunīgas atsauksmes no faniem. Kā jau ziņots, AC/DC martā apturēja koncertturneju ASV, jo ārsti brīdinājuši 68 gadus veco Džonsonu, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs. Viņa vietā stājās rokgrupas «Guns N' Roses» solists Rouzs.

«Priecājos jūs redzēt!» teica 54 gadus vecais Rouzs, uzkāpjot uz AC/DC «Rock or Bust» pirmā pārceltā koncerta skatuves Lisabonā. Koncertu viņš aizvadīja, sēžot krēslā, jo viņam ir lauzta pēda.

«Aksels Rouzs ļoti ciena grupu, un viņa balss ir pietiekami laba,» sacīja 48 gadus vecais koncerta apmeklētājs Paulu Diašs.

«Protams, ka viņš nevar aizstāt Braienu Džonsonu, bet Aksels Rouzs ir labs dziedātājs,» teica 48 gadus vecais Fransiss Vega no Kanāriju salām.

Taču ne visi solista maiņu vērtēja pozitīvi.

«Aksels Rouzs nemaz nelīdzinās Braienam Džonsonam,»

uzskata 44 gadus vecais fans Markušs Vizozo, kurš uz koncertu bija atvedis savu desmit gadus veco meitu. «Es gribēju, lai viņa redz oriģinālo grupu.»

54 gadus vecais Rouzs nesenā intervijā teica, ka vēloties būt cienīgs Džonsona aizvietotājs. «Es nebūt neesmu šeit tāpēc, ka kaut kādā veidā necienītu Braienu. Viņš ir lielisks dziedātājs, un viņa dziesmas ir ļoti grūti izpildīt. Es ceru, ka būšu cienīgs viņa aizstājējs un viņa fani to novērtēs,» skaidroja Rouzs.

Maijā un jūnijā AC/DC un Rouzs sniegs 12 koncertus Eiropā. Grupa koncertēs Spānijā, Francijā, Vācijā, Čehijā, Lielbritānijā un citās valstīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu