Merzļikinam uzticēta vārtu drošība mačā ar Krieviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlases vārtus pirmdien (pl. 16.15) gaidāmajā pasaules čempionāta (PČ) mačā ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas izlasi sargās Elvis Merzļikins, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

22 gadus vecais Merzļikins līdz šim pasaules čempionātā aizvadījis vienu maču. Cīņā pret Zviedriju, kas bija viņa debija pieaugušo PČ, Merzļikins atvairīja 42 pretinieku mestās ripas, tiekot atzīts par spēles labāko hokejistu Latvijas komandā.

Latvijas izlasei šajā mačā diskvalifikācijas dēļ nevar palīdzēt Ronalds Ķēniņš. Malā atstāts aizsargs Ralfs Freibergs, bet Jānis Andersons ir septītais aizsargs, savukārt uzbrucējs Aleksejs Širokovs pieteikts kā 13. uzbrucējs.

Latvijas izlasē 100. spēli aizvadīs uzbrucējs Gints Meija.

Rīta treniņā uz ledus Latvijas komandai devās Freibergs, Ķēniņš un nomināli trešais vārtsargs Jānis Kalniņš.

Mačam ar Krieviju līdzi varēs sekot tiešraidē TV3, 3+, «Re:TV» un «Viasat Sport Baltic» kanālā. Portāls TVNET nodrošinās teksta tiešraidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu