Uzņems filmu par par «The Smiths» fanu, kurš ieņēma radiostaciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džo Manganjello spēlēs filmā par britu rokgrupas «The Smiths» fanu, kurš 80. gados ieņēma radiostaciju un lika tai bez apstājas spēlēt tikai grupas dziesmas, vēsta laikraksts «The Guardian». 39 gadus vecais Manganjello būs filmas producents, kā arī spēlēs radio dīdžeju, kuru kā ķīlnieku sagrāba apbruņots «The Smiths» fans.

Grupas solists Morisejs devis savu piekrišanu filmas uzņemšanai.

Kinolentes scenārists un režisors ir Stīvens Kidžaks, kurš uzņēmis vairākas dokumentālās filmas par mūziku.

«Kidžaks ir pazīstams ar Moriseju, kurš atļāva mums izmantot dziesmu katalogu par ļoti labu cenu, kuru varējām atļauties,» intervijā sacīja Manganjello. «Tas nebūt nebija lēti, bet mums ir Moriseja svētība turpināt «The Smiths» filmu.»

«Es esmu liels «The Smiths» fans. Tas ir lieliski, ka man ir iespēja atspoguļot stāstus, kas mani aizrauj. Šis ir viens no tiem,» atzina Manganjello.

Mūzikas vietne «Westword» norāda, ka saskaņā ar policijas dokumentiem «The Smiths» fans neesot pilnībā īstenojis savu ieceri un padevies gandrīz uzreiz pēc policijas ierašanās.

Patlaban tiek veidota biogrāfiska filma par Moriseju, kuras nosaukums ir «Steven». Tajā attēlota Moriseja trūcīgā bērnība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu