«Cavaliers» viegli sasniedz Austrumu konferences finālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dale Zanine / REUTERS

Klīvlendas «Cavaliers» komandai viegli izdevies pārvarēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pusfinālu, pirmajai kvalificējoties zonas finālam.

«Cavaliers» basketbolisti pusfināla sērijas ceturtajā spēlē izbraukumā «Philips Arena» (19 031 skatītājs klātienē) ar rezultātu 100:99 mača galotnē pieveica Atlantas «Hawks», iekļūstot Austrumu konferences finālā.

Uzvarētājiem ar 27 punktiem un izcīnītām 13 atlēkušajām bumbām izcēlās Kevins Lavs, pa 21 punktam guva Kairijs Īrvings un Lebrons Džeimss, kura rēķinā arī 10 bumbas zem groziem un deviņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr «Hawks» labā 21 punktu guva Vācijas saspēles vadītājs Deniss Šrēders, 19 punkti Polam Milsapam.

«Cavaliers» komanda izslēgšanas turnīrā vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, gūstot astoņus panākumus pēc kārtas. Pirmajā kārtā Klīvlendas basketbolisti 4-0 pieveica Detroitas «Pistons».

«Cavaliers» pretinieks Austrumu konferences finālā noskaidrosies Maiami «Heat» un Toronto «Raptors» duelī.

Tikmēr Rietumu konferences pusfināla sērijā Oklahomasitijas «Thunder» ar 111:97 savā laukumā uzvarēja Sanantonio «Spurs», sērijā līdz četrām uzvarām panākot izlīdzinājumu 2-2.

Uzvarētājiem 41 punktu guva Kevins Durants, ar 17 punktiem izcēlās Dions Vaiters. Savukārt «Spurs» rindās 22 punktus iemeta Francijas saspēles vadītājs Tonijs Pārkers, bet par punktu mazāk Kavi Lenardam.

Sērijas piektais mačs risināsies Sanantonio.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu