"Borowa MC" pagaidām par meitenēm nedomā (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latgaliešu grupa "Borowa MC" nav pazudusi vai izjukusi, taču iespējams, ka arī turpmāk puiši muzicēs divatā — tāpat kā pēdējos mēnešos.

"Esam palikuši divatā ar Ingaru, un domāju, ka tuvākajā laikā sastāvs nepaplašināsies," atklāj grupas līderis Aigars Runčis, piebilstot, ka pašlaik arī neredz īpašu jēgu kaut ko mainīt. "Ņemot vērā iepriekšējo pieredzi, kad no grupas aizgāja Guntra un kas pēc tam sekoja, jaunu dalībnieci mēs ņemtu tikai tad, ja būtu par 250 procentiem pārliecināti, ka viņa pēc kāda laika nepazudīs," atzīst Runčis un jokojot teic, ka pagaidām par meitenēm neesot laika domāt, jo vaiga sviedros jāstrādā pie jaunā albuma, kas dienasgaismu ieraudzīs pavasarī. Turklāt Aigars Latvijas Universitātes "vēsturniekos" ir paņēmis akadēmisko gadu un šogad sācis apgūt starptautiskās attiecības Stradiņa universitātē. "Uz politiku mani vienmēr ir vilcis. Tāpēc mācos daudz un ar lielu interesi," viņš teic.

Ko viņš domāja, runājot par Guntras aiziešanu no grupas un sakot frāzi: "Un kas pēc tam sekoja?" To, ka dažādas runas par notikušo — grupas izjukšanu, par jaunas dalībnieces parādīšanos — nenāca par labu "Borowa MC". "Protams, nevar noniecināt Guntras devumu, taču viņa piedalījās pāris dziesmās. Un, lai arī tās bija topā, Guntas aiziešana izraisīja nepamatotas runas par grupas nākotni un perspektīvu. Mēs tomēr spēlējām ne tikai divas, bet vairāk nekā desmit dziesmas. Tāpēc pagaidām būs labāk, ja paliksim divatā."

Tiesa gan, puiši nedomā atteikties no daiļā dzimuma pārstāvēm. Nupat koncertā Jelgavā viņiem piedziedāja Olga Rajecka, un Aigars domā, ka šī nebija ne pirmā, ne pēdējā reize. Tāpat tiks tupināta sadarbība ar līvānieti Vinetu. "Vineta mums izpalīdzēja vienā koncertā, un es ceru, ka neatteiks arī turpmāk," saka Aigars. Bet uz jautājumu, kādi gan varētu būt šķēršļi, lai iepriekšējās latgalietes vietā nāktu cita, atbild: "Es negribu teikt, ka viņa slikti dziedātu. Nē, ar to, kā arī smukumu, viss ir vislabākajā kārtībā. Taču, kā jau teicu, ir vairāki apsvērumi, kāpēc mēs grupu gribētu saglabāt pašreizējā veidolā un statusā, kad esam paši par sevi, bet ar dziedātājām sadarbojamies."

Iespējams, runas par grupas izjukšanu radīja tas, ka "Borowa MC" uz laiku bija nozudusi no skatuves, maz koncertēja un arī radio neparādījās neviena viņu jaunā dziesma. Runčis atzīst, ka visam ir savs laiks: "Panākumi, balvas un popularitāte vienā brīdī mums vēlās virsū kā lavīna. Droši vien tāpēc tas, kas notiek pēdējos mēnešos un šobrīd, no malas var šķist kā tukšums. Taču, rakstot jaunu albumu, tādai kā pauzei arī vajadzētu būt. Daudz vietās esam koncertējuši pa divām un pat trim reizēm. Tāpēc, lai tie, kas grib mūs atkal dzirdēt, neapvainojas un nesatraucas. Kad būs gatava jaunā programma, tad atkal dosimies tautās un ar jaunu joni.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu