Kāpēc princis Harijs joprojām brīvs?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Velsas princis Harijs nesenā intervijā atklājis, kāpēc viņam joprojām nav draudzenes, kā arī, kāpēc tiem, kas to tik ļoti gaida, varētu būt jāgaida vēl mazliet.

Lai arī 31 gadu vecajam princim Harijam ir bijušas vairākas romantiskas attiecības ar sievietēm, viņš joprojām ir viens un nereti tiek dēvēts par vienu no Lielbritānijas iekārojamākajiem vecpuišiem.

Kamēr britu bulvārprese un Harija kvēlākās fanes gaida, kad beidzot princis ar kādu apprecēsies, pats Harijs veidot nopietnas attiecības vēl nesteidzas.

Intervijā izdevumam «Sunday Times» viņš atklājis, ka ir grūti izveidot attiecības ar sievieti nemitīgo intrigu dēļ, kas notiek viņa dzīvē.

Tāpat princis atklāja, ka katru reizi, kad viņš sarunājas ar meiteni, šī persona pēkšņi tiek pasludināta par viņa sievu un nonāk uzmanības centrā. Pirmajā plānā Harijam šobrīd ir darbs, tomēr viņš priecātos, ja izdotos iepazīties arī ar jauniem cilvēkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu