Cēsis spēlēs FIBA Eiropas kausa pamatturnīrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā atbildes spēli aizvadīja Latvijas Sieviešu basketbola līgas vicečempioni SK "Cēsis", kas izbraukumā ar 71:79 piekāpās Zagrebas "Medvescak" klubam no Horvātijas. Neskatoties uz šo zaudējumu divu spēļu summā, tika izcīnīts panākums ar 141:132, tādejādi nodrošinot vietu grupu turnīrā.

Cēsu rndās Elīna Babkina guva 19 punktus, Sandra Dižona izcēlās ar 17 punktiem, bet Džesika Simonsa guva desmit.

Abu komandu pirmajā mačā Cēsīs, ar 70:53 pārliecinoši uzvarēja laukuma saimnieces.

Grupu turnīrā Cēsīm 1. apakšgrupā pretī stāsies "Esperides” komanda no Grieķijas, Itālijas "A.S.D. Basket" un Bosnijas un Hercegovinas komanda Sarajevas "Zeljeznicar".

Pirmo maču vidzemnieces aizvadīs izbraukumā, 23. oktobrī pret "A.S.D. Basket".

Starpsezonu periodā SK “Cēsis” komanda sastāvu pastiprināja ar Kristīni Kārkliņu, Santu Dreimani, Latvijas izlases spēlētājām Ievu Tāri un Elīnu Babkinu, kā arī Džesiku Simondsu, kura komandā spēlēja pirms diviem gadiem. Ar šīs dienas labāko spēlētāju Sandru Dižonu vienībai ir līgums uz 3 mēnešiem, taču ar iespēju to pagarināt līdz sezonas beigām.

FIBA Eiropas kausa izcīņā piedalās arī Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētais Maskavas "Dinamo" un Andas Eibeles pārstāvētā vienība Horvātijas klubs "Gospič".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu