Ko tu "pīlēm" padarīsi. Anaheima - līderos!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālajā hokeja līgā turpina dominēt komandas, kas tikai pirms pāris gadiem kūļājās pa turnīra tabulas apakšu un tikai reizēm pamanījās ielēkt Stenlija kausa "vilcienā". Anaheimas "Ducks" šorīt agri pēc Latvijas laika pagarinājumā pārspēja Pitsburgas "Penguins" un kļuva par turnīra līderiem.

Par spēles varoni kļuva "Ducks" komandas simbols soms Tēmu Selane, kas guva vārtus pagarinājuma 44. sekundē un savā laukumā ar 3:2 nodrošināja uzvaru pār "Penguins". Selanes kontā arī viena rezultatīva piespēle.

"Ducks" komandai šī bija 11. uzvara sezonā, un ar 26 punktiem "pīles" tagad ir absolūtie NHL līderi, tieši par vienu "aci" apsteidzot abas vadošās Austrumu konferences komandas "Sabres" un "Trashers". Jāatzīst gan, ka Bufalo hokejisti ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Spēles pamatlaikā pa vieniem vārtiem "Ducks" labā guva Kriss Kunics un Korijs Perijs, bet divas rezultatīvas piespēles Skotam Nīdermaijeram. Viesu rindās pa vārtiem guva Dominiks Mūrs un Kriss Torbērns, pa vienai rezultatīvai piespēlei - Jevgeņija Malkina un Sidnija Krosbija rēķinā.

Atlantas "Thrashers", kas jauno sezonu iesākuši ļoti sekmīgi, šorīt ar 5:3 savā laukumā uzvarēja Bostonas "Bruins" un Austrumu konferencē turpina soļot plecu pie pleca ar "Sabres".

Galvenie panākuma autori bija krievu hokejisti - Iļja Kovaļčuks guva trīs vārtus un rezultatīvi piespēlēja, bet Vjačeslavs Kozlovs guva vienus vārtus un trīsreiz rezultatīvi piespēlēja.

Citu spēļu rezultāti: Vašingtonas "Capitals" - Otavas "Senators" 4:3 OT (Aleksandrs Ovečkins - 2 vārti), Ņujorkas "Islanders" - Tampabejas "Lightning" 1:5, Toronto "Maple Leafs" - Filadelfijas "Flyers" 4:1, Vankūveras "Canucks" - Dalasas "Stars" 2:1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu