Aktrise Šaja Mitčela nekad nedefinēs savu seksualitāti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook,

Seriāla «Pretty little liars» zvaigzne Šaja Mitčela uzskata, ka mīlestība neiedalās dzimumos, tieši tāpēc aktrise nekad nedomā savu seksualitāti ielikt kādā konkrētā rāmītī. Viņai no mazotnes tēvs mācīja mīlēt cilvēku, neliekot to nekādos rāmjos, un viņa pie tā pieturas joprojām.

Populārajā jauniešu seriālā zvaigzne atveido Emīliju, meiteni, kura ir lesbiete, tieši sava tēla dēļ Šaja saņēmusi daudz jautājumu par viņas seksualitāti.

Zvaigzne uz to atbild ar vārdiem, ka šobrīd satiekas ar puisi; kā būs pēc trīs vai piecdesmit gadiem, viņa nezina. Tikpat labi viņa piecdesmit gadu vecumā būs precējusies ar sievieti.

Šaja uzskata, ka tu mīli to, ko mīli, un tas nav atkarīgs no dzimuma vai ādas krāsas. Galvenais ir nemelot sev un sekot sirdij, ne sabiedrības uzliktajiem standartiem, jo galu galā, šādu standartu nemaz nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu