Kinokritiķi sajūsmā par jauno Bondu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā Džeimsa Bonda Daniela Kreiga debija Lielbritānijā izraisījusi kinokritiķu ovācijas.

Kreigs, kas stājies Pīrsa Brosnana vietā, bieži ticis nepamatoti kritizēts un zākāts. Īpaši sašutuši par «blondā» Bonda parādīšanos bija aģenta 007 fani. Arī kinokritiķi šaubījās, vai aktieris atbildīs tiem standartiem, ko noteikuši viņa priekšgājēji.

Pēc filmas pirmizrādes kinokritiķi Kreiga tēlojumu nosaukuši par «satriecošu» un «spožu». «The Daily Telegraph» raksta, ka Kreigs ar lielu pašpārliecinātību «iekāpj» Šona Konerija «darinātajās kurpēs». Savukārt «The Times» piebilst: «Kreigs apvieno Šona Konerija atlētismu un mačoisko dižošanos ar Timotija Daltona apslēpto auksto cietsirdību.»

Arī pati filma atstājusi milzīgu iespaidu uz kinokritiķiem, viens no viņiem to nosaucis par labāko Bonda filmu kopš «Zeltacs». «The Daily Telegraph» raksta: «Tas ir Bonds, taču ne tāds, kādu mēs esam visu laiku pazinuši. Te ir gan ieroči, gan spriedze un meitenes, bet viss liecina, ka senās dienas ir pagājušas. To vietā ir ļoti gudri izstrādātas perspektīvas.»

Džeimss Bonds Latvijā — jau no 16. novembra!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu