Tuvojas Igija Popa un The Stooges koncerts (konkurss) (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

5. decembrī Arēnā Rīga koncertu sniegs viena no spilgtākajām rokmūzikas ikonām – Igijs Pops (Iggy Pop). Konkurss!

Šis būs vienīgais viņa koncerts Baltijā, Rīgā viņš ieradīsies kopā ar savu grupu "The Stooges".

Biļešu tirdzniecība sākusies jau no 17. oktobra "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās. Atgādinām, ka nepilnā pusotrā dienā tika pārdotas visas 1000 lētākās biļetes uz Iggy Pop & The Stooges koncertu. Šobrīd biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Stāvvietu biļešu cena Ls 19, sēdvietas Ls 20 – Ls 30.

Koncerta organizatori "Positivus music" atgādina, ka šis nebūs Igija Popa solo koncerts, bet koncerta repertuārs iekļaus grupas "The Stooges" agrīnos darbus un sniegs ieskatu materiālā, ko grupa cer drīzumā izdot pēc vairāk nekā 30 gadu pārtraukuma. Tā ir īpaša iespēja grupas cienītājiem viņus redzēt vieniem no pirmajiem, jo plašāka koncertturneja gaidāma tikai nākamgad, pēc "The Stooges" jaunā albuma izdošanas.

Iggy & The Stooges šā gada nogalē Eiropā sniegs tikai dažus koncertus. Paredzēta uzstāšanās divos festivālos un koncerts Rīgā.

Igijs Pops ir viena no nozīmīgākajām rokmūzikas figūrām, kura karjera sākās jau 70. gados. Savu popularitāti viņš ir sasniedzis ar tādām izcilām dziesmām kā "Lust For Life", "Real Wild Life", "Passangers" un daudzām citām. Iggy Pop ir arī daudzu slavenu filmu mūzikas autors – viņš rakstījis mūziku tādām filmām kā "Batman Forever", "Trainspotting", "Coffe And Cigarettes", "The Life Aquatic With Steve Zissou". Kā aktieris viņš piedalījies Džima Džarmuša filmās "Coffe And Cigarettes" un "Dead Man", kā arī Džonija Depa filmā "The Brave".

Iggy Pop karjera bijusi cieši saistīta ar Deividu Boviju, kurš vēl arvien ir uzskatāms par lielāko šā rokmūziķa fanu. Bovijs joprojām koncertos izpilda vairākas no kādreiz kopīgi sarakstītām dziesmām, piemēram, "China Girl", "Sister Midnight" un citas, kuras, lielā mērā pateicoties tieši Igijs Pops, atnesa slavu Deividam Bovijam.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu