NHL regulārā čempionātā spēlē kārtējo uzvaru izcīna "Ducks"

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien kārtējo uzvaru izcīnīja Anaheimas "Ducks", kas šosezon pamatlaikā vēl ne reizi nav zaudējusi. "Ducks" savā laukumā ar 6:2 (1:0, 4:0, 1:2) sagrāva Fīniksas "Coyotes", kam tas bija jau sestais zaudējums septiņās spēlēs.

Pirmajā periodā Anaheimas komandu vadībā izvirzīja Kriss Kunitcs. Otrajā periodā "Ducks" labā vārtus guva Dastins Peners, Tēmu Selane, Šons O''Donnels un Endijs Makdonalds, palielinot pārsvaru līdz 5:0. Trešajā periodā vēl vienus vārtus uzvarētāju labā guva arī Kriss Prondžers. Savukārt "Coyotes" rindās trešajā periodā vārtus guva Maiks Komrijs un Patriks Fišers.

"Es nedomāju, ka ģērbtuvē kāds bija apmierināts ar mūsu spēli," pēc mača teica "Ducks" uzbrucējs Selane. "Vismaz es neredzēju nevienu iepriecinātu par to [spēli]. Mēs zinām, ka varam būt labāki, un uz to ir jātiecas."

"Sākoties sezonai, mēs sapratām, ka mums ir laba komanda un mums ir jāizdara kaut kas īpašs," teica sesto vārtu autors Prondžers. "Bet vēl ir novembra sākums un neviens šobrīd nepasniedz trofejas."

"Ducks" hokejisti šosezon izcīnījuši 10 uzvaras, bet vēl četras reizes zaudēja tikai pagarinājumā vai pēcspēles soda metienos.

Pēc izcīnītās uzvaras "Ducks" ar 24 punktiem vēl vairāk nostiprināja savas līderpozīcijas Rietumu konferences kopvērtējumā.

Savukārt daudz sliktāk šosezon veicas hokeja leģendas Veina Grecka trenētajai "Coyotes", kas ar desmit zaudējumiem un tikai trīs uzvarām ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu