Latviešu izcelsmes dziedātājs atgriežas UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs) ar savu otro studijas albumu "In Case You Didn't Know" iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu, ziņo ārzemju prese.

Olijs Mērss pirmajā nedēļā pārdevis gandrīz 150 000 sava jaunā studijas darba eksemplāru, svētdien paziņoja Lielbritānijas kompānija "Official Charts Company".

Jau vēstījām, ka Olija tēvs - Pīters vai Pēteris Mērss (vai Mūrs) ir latviešu izcelsmes. Olija vecvecāki no tēva puses 1920. un 30. gados bijuši slaveni cirka gaisa akrobāti Edvards un Kate, kas vēlāk pēc kara 1948.gadā emigrēja no Padomju Savienības uz Angliju.

Līdz ar to pagājušās nedēļas līdere - Barbadosas popdīva Riana (Rihanna) noslīdējusi uz 3.vietu ar savu aktuālo plati "Talk That Talk". Pa vidu Olijam un Rianai iespraucies šā brīža Amerikas pieprasītākais ieraksts - kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais Ziemassvētku albums "Christmas".

Televīzijas šova "American Idol" ("Amerikāņu elks") žūrijas locekļa Saimona Kovela (Simon Cowell) radītais popmūzikas un operas krustojums - četru izskatīgu puišu ansamblis "Il Divo" šonedēļ Apvienotās Karalistes top10 debitē kā otrs jaunums. Puišu jaunākais sacerējums "Wicked Game" numur 6.

Singlu konkurencē 1.vietā britu populārā talantu šova "The X Factor" finālisti ar "Rose Royce" klasisko 1978.gada hita "Wishing On A Star" labdarības kaverversiju.



Top10 singli


1. X-Factor Finalists 2011 - 'Wishing On A Star'
2. Olly Murs - 'Dance With Me Tonight'
3. Rihanna feat. Calvin Harris - 'We Found Love'
4. Flo Rida - 'Good Feeling'
5. Avicii - 'Levels'
6. Labrinth feat Tinie Tempah - 'Earthquake'
7. Ed Sheeran - 'Lego House'
8. Jessie J - 'Who You Are'
9. Kelly Rowland feat The Wavs - 'Down For Whatever'
10. Maroon 5 feat Christina Aguilera - 'Moves Like Jagger'


Top10 albumi


1. Olly Murs - 'In Case You Didn't Know'
2. Michael Buble - 'Christmas'
3. Rihanna - 'Talk That Talk'
4. One Direction - 'Up All Night'
5. Adele - '21'
6. Il Divo - 'Wicked Game'
7. Ed Sheeran - '+'
8. Coldplay - 'Mylo Xyloto'
9. Westlife - 'Greatest Hits'
10. Bruno Mars - 'Doo Woops & Hooligans'
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu