Marks Torntons “Meditācija stresa mirklī”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apgāds ARKA laidis klajā Marka Torntona grāmatu “Meditācija stresa mirklī”, ko no angļu valodas tulkojusi Inga Krastiņa

Marks Torntons ir pasaules izcilākais meditācijas skolotājs. Izglītojies kā investīciju baņķieris, viņš ir bijis JPMorgan kompānijas Londonā rīkotājdirektors. Kā meditācijas students un praktizētājs divdesmit gadu garumā Marks Torntons ir strādājis ar vairāk nekā 30 skolotājiem 7 valstīs, lai atrastu labākās tehnikas Pavisam Aizņemtiem cilvēkiem. Marks Torntons ir savienojis divdesmit divu gadu garīgos meklējumus ar četrpadsmit gadiem darba pieredzes investīciju banku nozarē. Viņa pēdējais amats bija viceprezidents un rīkotājdirektors Amerikas investīciju bankā Londonā.

Dzimis austrāliešu izcelsmes vecākiem 1965. gadā, viņš uzauga Melburnā, apmeklēja jezuītu skolu, un viņam ir grāds ekonomikā. Viņš dzīvo Ņujorkā un starptautiskām korporācijām māca Austrumu relaksācijas tehnikas. Viņš ir Pasaules veselības institūta (The Global Health Institute), bezpeļņas organizācijas, kuras mērķis ir cilvēka galveno vērtību atklāšana, projektu direktors. Viņš vada projektu, lai mācītu un pārbaudītu pēc būtības Austrumu tehniku ieviešanas dzīvē (tās radītu degsmi, koncentrēšanos un ražīgumu) ietekmi uz kompānijām.

Vai jūtat, ka dienā nepietiek stundu? Vai jūs varētu izmantot nedaudz relaksācijas, neupurējot ražīgumu? Vai jūs vēlētos justies “dzīvāks”? Ja esat atbildējis “jā” uz jebkuru no šiem jautājumiem, tad risinājumu atradīsiet meditācijas mākslā. Un, kā izsakās meditācijas skolotājs Marks Torntons, vislabākais ir, ka to izdarīt iespējams “stresa mirklī”. Grāmatā "Meditācija stresa mirklī" Marks Torntons demistificē meditāciju un padara to pieejamu ikvienam, iepazīstinot ar ātru un efektīvu meditācijas instrumentu pilnu programmu, ieskaitot deviņpadsmit spēcīgas tehnikas no pasaules vieduma tradīcijām. Tās pasniegtas “mikro devās”, un varat tās izmantot starp darījumtikšanās reizēm, braucot piepilsētas vilcienā uz darbu, dušā – kad vien jums ir brīvs brīdis.

“Jūs varat būt pavisam aizņemts, ārkārtīgi veiksmīgs un absolūti mierīgs vienlaicīgi,” – ir pārliecināts Marks Torntons. Ar meditāciju stresa mirklī jūs varat ievākt augļus no šīs gadsimtiem vecās iekšējās mākslas, pat esot kustībā.

“Jūs būsiet mierīgāks un vairāk saistīts ar dzīvi, ja nopirksiet šo grāmatu. Tā ir nenovērtējama dāvana jūsu dvēselei.” Džeks Kenfīlds, grāmatas "Cāļa zupa dvēselei" līdzautors

“Šī grāmata padara meditāciju vieglu, vienkāršu, patīkamu un iedarbīgu.” Erīna Brokoviča, vides aktīviste un patērētāju aizstāve

“Grāmata, kas jāizlasa šodienas aizņemtajā dzīvē! Ļoti iesaku [..] lai nomierinātu prātu, attīstītu jaunradi, atjaunotu garu un pabarotu dvēseli.” Nikolajs Pārkers, United Nations Prayer for Peace Foundation

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu