Sutas un Beļcovas muzejā "Radošā svētdiena" bērniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 2009.gada 20.decembrī, no plkst. 12:00 līdz 15:00 Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs piedāvā bērniem un viņu vecākiem sagatavoties gada nogales svētku svinībām muzeja nodarbībā Radošā svētdiena.

Katrā cilvēkā mīt maza vai liela mākslinieka gars. Atraisīt to, pārsteigt pašiem sevi un attīstīt radošo domāšanu ikvienu interesentu aicina Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs reizi mēnesī organizētajās mākslas nodarbībās Radošā svētdiena.

Mākslinieku Romanu Sutu ļoti interesēja cilvēks kā personība, tāpēc viņa daiļradē – žanriskajos gleznojumos, aktīvajos tušas otas zīmējumos, bet galvenokārt kostīmu metos teātra izrādēm – bieži sastopams dažādu cilvēku tipāžu atveidojums. Savukārt mākslinieka dzīvesbiedre, gleznotāja Aleksandra Beļcova kā portretiste nereti tēlojusi personāžus arī konstruktīvi kubistiskā manierē. Iedvesmojoties no abu autoru mākslas darbiem, gan mazi, gan lieli svētku svinētāji aicināti Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā darināt sev svinībām piemērotu ietērpu – masku Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas piedāvātajā konstruktīvajā stilā. Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi šķēres.

Uzziņai

Mērķauditorija:

Pirmsskolas vecuma bērni, skolēni, studenti, ģimenes, pieaugušie, pensionāri

Norises vieta:

Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs

Elizabetes iela 57a, dz. 26 (ieeja caur pagalmu, 5.stāvs)

Norises laiks:

Rudens / ziemas sezonā: 27.09., 25.10., 22.11., 20.12.2009

Reizi mēnesī / svētdienās / plkst. 12:00 – 15:00

Par Radošās darbnīcas nodarbībām 2010.gadā sekojiet līdzi informācijai LNMM mājas lapā www.lnmm.lv.

Biļešu cenas:

Ieejas biļete muzejā: ģimenei – 2,00 Ls

pieaugušajiem – 1,50 Ls

skolēniem, studentiem, pensionāriem – 0,50 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu