Cēsīm solis līdz pamatturnīram

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

FIBA Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijas pirmās kārtas, pirmo maču veiksmīgi aizvadījusi Latvijas Sieviešu basketbola līgas vicečempione SK "Cēsis", kas savā laukumā ar 70:53 uzvarēja Horvātijas klubu Zagrebas "Medvescak".

Cēsu komandas rindās “double double” savāca francūziete Sandra Dižona, kura guva 21 punktu, kā arī izcīnīja 11 atlēkušās bumbas zem groziem. Latvijas valstsvienības spēlētāja Ieva Tāre guva 13 punktus, izcīnīja 8 atlēkušās bumbas un atdeva 5 rezultatīvas piespēles. Elīna Babkina uzvarai pievienoja 10 punktus.

SK “Cēsis” - ZKK “Medveščak” 70:53 (18:14, 15:17, 18:10, 19:12)

Uzvarētājs pirmajā kārtā tiks noskaidrots divu spēļu summā un atbildes mačs norisināsies 9. oktobrī, Zagrebā. Komanda, kura gūs panākumu summā piedalīsies pamatturnīrā.

Starpsezonu periodā SK “Cēsis” komanda sastāvu pastiprināja ar Kristīni Kārkliņu, Santu Dreimani, Latvijas izlases spēlētājām Ievu Tāri un Elīnu Babkinu, kā arī Džesiku Simondsu, kura komandā spēlēja pirms diviem gadiem. Ar šīs dienas labāko spēlētāju Sandru Dižonu vienībai ir līgums uz 3 mēnešiem, taču ar iesēju to pagarināt līdz sezonas beigām.

FIBA Eiropas kausa izcīņā piedalās arī Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētais Maskavas "Dinamo" un Andas Eibeles pārstāvētā vienība Horvātijas klubs "Gospič".

Pamatturnīra atklāšanas spēlē tiks aizvadīta 23.oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu