Stāsts par serba nosisto haizivi ir "preses pīle" (30)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: newsfall.com

Stāstu par piedzērušos serbu atpūtnieku Draganu Steviču, kurš Ēģiptes kūrortā nositis haizivi, uzlecot tai virsū no tramplīna, pārpublicēja neskaitāmi mediji, un atgadījums jau zināms miljoniem lasītāju visā pasaulē. Tomēr tagad noskaidrojies, ka šīs pārsteidzošās ziņas pirmavots ir humora mājaslapa njuz.net.

Atgadījums par nosisto haizivi un piedzērušos serbu izskanējis tālu un plaši pēc tam, kad 16. decembrī to angliski bija publicējusi Maķedonijas aģentūra MINA, bet 19. decembrī - laikraksta "The New York Post" mājaslapa. Rodoties arvien jaunām publikācijām par šo notikumu, tas apauga jaunām, pārsteidzošām detaļām.

Dažās, atsaucoties uz "ticamiem avotiem", sniegtas pārliecinošas liecības, ka Dragans Stevičs uzgāzies ar pēcpusi nevis baltai haizivij-cilvēkēdājam, bet gan āmurzivij. Citi mediji atraduši "jaunus notikuma aculieciniekus" utt.

Galu galā nav izturējuši paši stāsta autori njuz.net redakcijā. Pirmdien viņi publicējuši Dragana neticamo piedzīvojumu turpinājumu.

Kā no Ņujorkas un Ēģiptes ziņo izdevuma korespondents Nenads Miloslavļevičs - populārā serbu dziedātāja vārda un uzvārda brālis -, Stīvens Spīlbergs, Toms Henks un studija HBO nolēmuši par "Steviča varoņdarbu" uzņemt seriālu sešās daļās "Nejaušības varoņi". Tajā piedalīsies arī pats Dragans un viņa draugs Milovans Ubiparips, uz kuru atsaucoties tapa sākotnējais stāsts.

Šajā pa pusei mākslas, pa pusei dokumentālā kino seriālā būs stāstīts par piedzīvojumiem, kas ar draugiem Otrā pasaules kara gados atgadījušies kādā Klusā okeāna salā.

Spīlbergs, par piedzērušos serbu izlasījis laikrakstā "The New York Post", paziņojis portālam TMZ, ka nolēmis pamest iesāktos darbus un ķerties pie seriāla filmēšanas, vēsta njuz.net korespondents.

Savukārt pats Stevičs, kurš, tiesa gan, joprojām nav atskurbis, paziņojis, ka viņam darbs ar Spīlbergu būs liels pagodinājums...

Tādas, lūk, "pīlītes", kas laikam jau lielu ļaunumu nevienam nenodara un vismaz ļauj pasmieties.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu