Roka leģendas Rīgā iesildīs divas Baltijas grupas (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertaģentūra "Baltic Music Productions Latvia" informē: šā gada 1.decembrī mega šovu "Roka leģendas" Arēnā Rīga iesildīs divas grupas – pašmāju grupa "SuperHuman" un popularitāti iemantojusī igauņu rokgrupa S.U.N..

Pēc tam pirmo reizi Latvijā uz vienas skatuves muzicēs vienas no spilgtākajām pasaules roka zvaigznēm: grupa Foreigner un ekstravagantais šoka rokmūziķis Aliss Kūpers (Alice Cooper).

Pašmāju grupa SuperHuman šovā piedāvās dziesmas no nesen iznākušā albuma "As Human As We Are", kas daudziem jau pazīstamas kā veiksmīgi radio singli.

Grupai jau ir pieredze šāda mēroga pasākumos, jo iepriekš tā iesildīja Biliju Aidolu (Billy Idol) un "Reamonn" Baltijas koncertus.

"Ir liels gods un atbildība spēlēt uz vienas skatuves ar Alisu Kūperu. Viņš ir dzīva leģenda un viens no tiem, kas ietekmējis mūsu daiļradi,” savu prieku neslēpj ģitārists Uldis.

Pavisam drīz ceļu pie skatītājiem uzsāks SuperHuman videoklips „Hey You”, kurš tapis sadarbībā ar studiju "Film Angels" un lielisko aktrisi Ievu Pļavnieci.

Grupa S.U.N. ar tās solistu Tanelu Padaru ir populārākā Igaunijas rokgrupa, kas šā gada laikā mērojusi ceļu uz mūsu valsti ne reizi vien un dēvē Latviju jau par savām otrām mājām, tādēļ ar prieku gaida nākamo viesošanos Latvijā un uzstāšanos pirms Elisa Kūpera. Grupas solists Tanels Padars piebilst: „Jebkura iespēja spēlēt vienā koncertā ar leģendāriem mūziķiem ir iedvesmojoša. Un it īpaši vietās, kā Latvija, kur mums jau ir draugi un atbalstītāji.“

Grupas „S.U.N.“ aktuālākais radio singls ir „One Of Those Days“.

Jaunais Kūpera šovs, kurš pašreiz atrodas pasaules turnejā, tiek saukts „Psycho – Drama” - nosaukums apliecina, ka jaunajā šovā būs vēl vairāk ekstrēma jau tā šokējošajā priekšnesumā.

Grupa Foreigner, kura decembrī Rīgā ieradīsies pirmo reizi, visā pasaulē kļuva pazīstama ar savām nepārspējamām roka balādēm. Biļetes uz koncertu „Roka leģendas” Arēnā Rīga ir iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, kā arī interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas no 25 LVL līdz 50 LVL.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu