«Stouni» liedz Trampam kampaņā izmantot grupas dziesmas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu rokgrupa «The Rolling Stones» pieprasījusi, lai miljardieris Donalds Tramps, kurš pretendē uz izvirzīšanu ASV prezidenta vēlēšanām no Republikāņu partijas, pārtrauktu izmantot tās dziesmas savā priekšvēlēšanu kampaņā. «Rolling Stones nekad nav devusi Trampa kampaņai atļauju savu dziesmu izmantošanai un pieprasa, lai tā nekavējoties tiktu pārtraukta,» teikts grupas izplatītajā paziņojumā.

Trampa pārstāvji vēl nav komentējuši šo grupas paziņojumu.

Tramps savos priekšvēlēšanu pasākumos ir izmantojis vairākus «The Rolling Stones» hitus, tostarp «Sympathy for the Devil», «Brown Sugar» un «Start Me Up».

Arī britu dziedātājs un komponists Eltons Džons februārī paziņoja, ka neļauj izmantot savus hitus Trampa priekšvēlēšanu kampaņā.

Tramps ir kļuvis par vienīgo pretendentu izvirzīšanai startam ASV prezidenta vēlēšanās no Republikāņu partijas, jo otrdien no cīņas izstājās senators Teds Kruss, bet trešdien - arī Ohaio štata gubernators Džons Keisiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu