Holivudas zvaigznes komēdijā "Jaungada nakts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

9. decembrī Latvijas kinoteātros startē režisora Gerija Maršala (Garry Marshall) jaunākā filma "Jaungada nakts" (New Year's Eve), kurā būs redzams Holivudas zvaigžņu ansamblis - Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kačers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Hilarija Svanka u.c., informē Jūlija Pudenko, "International PR Embassy" pārstāve.

Ko cilvēki gaida no Jaungada nakts? Protams, vēlmju piepildīšanos, kas uzkrājušās gada laikā, bet varbūt visas dzīves garumā? Daudzi ir pārliecināti, ka pasaulē vairs nav vietas skaistumam un brīnumiem, bet par spīti tam satiekas Jaungada naktī, lai kaut ko ievēlētos nākamajam gadam.

Romantisko filmu veterāns, režisors Gerijs Maršals ("Jaukā sieviete", "Valentīna diena" u.c.) filmā "Jaungada nakts" atspoguļo Jaungada nakts burvību un pierāda, ka šajā maģiskajā naktī iespējams ir viss.

Filmas notikumi risinās pilsētā, kas nekad neguļ, - Ņujorkā. Jaungada naktī kopā savijas vairāku Ņujorkas iedzīvotāju dzīves - viņus gaida mīlestības, ticības, piedošanas un jaunas dzīves sākšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu