Eimijas Vainhausas matos narkotikas? (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozā britu dziedātāja Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) bijusi spiesta ļaut policijai pārmeklēt savu slaveno frizūru, vai tajā nav paslēptas narkotikas, kad bija devusies uz cietumu apciemot savu vīru Bleiku Fīlderu-Sivilu, ziņo "Contactmusic".

Trešdien, pirms sākās Vainhausas Lielbritānijas koncertturneja, viņai tika atļauts apmeklēt vīru Londonas Pentonvilas cietumā.

Cietuma apsargi lika dziedātājai izjaukt savu "lapseņu pūzni" un tad lika viņai izlaist matiem cauri pirkstus, lai pierādītu, ka pārmērīgajā frizūrā nav nekas paslēpts.

Vēlāk turnejas pirmo koncertu, kas sagādājis vilšanos dziedātājas faniem Birmingemā, viņa veltīja savam apcietinātajam mīļotajam. Vainhausa, ietriecoties ģitāras statīvā, uzstreipuļoja uz skatuves ar pusstundas novēlošanos un veltīja visu koncertu savam vīram, kas tika apcietināts pagājušajā nedēļā uz apsūdzību pamata par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā arī centieniem traucēt izmeklēšanai.

Vainhausas priekšnesums bija nepārliecinošs, un skatītāji sāka skaļi izrādīt neapmierinātību. Tomēr dziedātāja ne vien nosauca savus fanus par muļķiem, bet pat piedraudēja ar Bleika Fīldera-Sivila atriebību. "Ziniet, ko es jums teikšu? Pirmkārt, ja jūs tagad ūjināt, tad esat stulbi. Kāpēc jūs vispār pirkāt biļeti? Otrkārt, visiem ūjinātājiem, – pagaidiet vien, kad mans vīrs tiks ārā!"

Eimija noslēdza koncertu ar dziesmu "Valerie", kuras vidū viņa nosvieda uz grīdas mikrofonu un atstāja skatuvi.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu