Krievijai un Čehijai uzvaras Eirotūres posma pēdējās spēlēs (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Uzvaru Eirotūres hokejā otrā posma - Pirmā kanāla kausa izcīņas - trešajos mačos svētdien izcīnīja Krievijas un Čehijas valstsvienības.

Krievija, kas jau pirms šī mača bija garantējusi uzvaru posmā, ar 6:2 (1:1, 5:0, 0:1) pieveica Somijas izlasi.

Aizvadītajā mačā divus vārtus uzvarētājiem guva Genādijs Čurilovs, bet pa reizei precīzi bija Aleksandrs Radulovs, Aleksejs Kajgorodovs, Sergejs Mozjakins un Aleksejs Morozovs, bet somiem pa reizei precīzi bija Mika Pjujorala un Markuss Nūrdlunds.

Savukārt Čehija ar 4:1 (0:1, 2:0, 2:0) pārspēja Zviedriju.

Šajā spēlē Čehijas izlases labā vārtus guva Jakubs Klepišs, Ivans Rahuneks, Tomašs Rolineks un Jozefs Vašičeks. Savukārt Zviedrijas komandā vienīgo reizi precīzs bija Diks Akeslsons.

Posma kopvērtējumā Krievijas izlase tika pie deviņiem punktiem, otro vietu ar pieciem punktiem izcīnīja Čehija, pie trīs punktiem tika Zviedrija, bet Somija ieguva vienu punktu.

Jau vēstīts, ka šī gada pirmajā posmā - "Karjala" kausa izcīņā - triumfēja Somija.

Hokeja Eirotūrē ir četri posmi, kuros ik gadu piedalās šo četru valstu izlases, kas veidotas no labākajiem Eiropā spēlējošajiem hokejistiem.

Kā ziņots, pagājušās sezonas Eirotūres kopvērtējumā triumfēja Somijas izlase. Otrajā vietā ierindojās Krievija, trešo vietu ieņēma Čehija, bet ceturtā palika Zviedrija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu