"Dejo nost!" uzvar Sarmīte Prule! (81)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 18. decembrī, noslēdzās TV3 desmit nedēļu ilgais deju un tievēšanas maratons "Dejo nost!", kurā laimīgais uzvarētājs tika pie 100 latiem par katru nomesto kilogramu! Pozitīvo emociju šovā uzvaru svinēja Sarmīte Prule, kura bija vienīgā daiļā dzimuma pārstāve gan pusfinālā, gan lielajā finālā!

Šova Dejo nost! finālā iekļuva visi pusfinālisti kopumā četri pāri - Sarmīte Prule, Ģirts Zelmenis, Ritvars Božs un Raimonds Ilgavizis. Jāatzīst, puiši bija neapmierināti, ka S.Prule iekļuvusi finālā, – iespējams, baidījās no šīs enerģiskās konkurentes, kura pēdējos trīs raidījumos stabili ieņēma 1.vietu!

Sarmītei Prulei ar deju partnera Denisa Tumakova, dietologu un treneru palīdzību izdevās nodejot 32,1 kilogramu!

Lai kā arī būtu ar bailēm, uz deju laukuma tām nebija vietas un katrs no finālistiem rādīja, ko spēj, divās dejās - vienā no jauna gatavotā un vienā no līdzšinējā repertuāra.

Foto: TV3

Studijā gaisā bija jūtams saspīlējums ne tikai dalībnieku prātos un sirdīs, satraucās arī viņu atbalstītāji – draugi un ģimenes. Fināla reize prasa savu! Nervi uzdeva - bija redzams, ka ne visiem dalībniekiem izdevās plānotais un iecerētais.

Kāds pārlieku aizrāvās ar fantāzijas lidojumu, aizmirstot deju soļus, cits tikmēr pilnīgi aizmirsa  radošumu priekšnesumā.

Taisnīgā žūrija

Fināla reizē žūrijas godā bija dejuskola.lv vadītājs Edmunds Veizāns, Latvijas Nacionālās operas baleta trupas mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis un deju studijas 7 vadītājs Valērijs Mironovs.

Visi žūrijas pārstāvji kā viens bija objektīvi un labvēlīgi, arī kritiku neslēpa, kad tā bija vietā.

Foto: TV3

Kad bija uzklausīts žūrijas vērtējums un notikusi svēršanās, tika paziņots uzvarētājs – tā bija Sarmīte Prule, kura kopumā šova "Dejo nost!" laikā atbrīvojās no 32,1 kilograma! Vai nav burvīgs veids, kā notievēt?!

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu