"Bilanebila Party" - piektdien, 16. novembrī klubā "PULSē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 16.novembrī, klubā "PULSē" tiek organizēts pasākums "Bilanebila Party".

Jums tiks piedāvāts ceļojums elektroniskās deju mūzikas mikrokosmosā, kuru Jums sagādās „Bilanebila” dīdžeji - Cute un Maxim Perepeliza, kā arī pasākuma speciālie viesi – DV5, Ivars Mednis un Drone. Pasākuma muzikālo vibrāciju spektrs: no deep/tech house un minimal līdz techno un breakbeat mūzikas.

Ivars Mednis un DV5 šobrīd aktīvi darbojas radio/DJ projektā Minipower (http://www.minipower.info) savos DJ setos kombinējot atmosfēriskas noskaņas ar groovigiem house, minimal un techno ritmiem. Pasākuma organizatori uzskata viņus par vieniem no labākajiem minimal un techno dīdžejiem Latvijā.

Drone – brīnišķīgs techno dīdžejs, ka arī substance.org.lv projekta dibinātājs. Spēlējot viņš mīl ilgstoši atskaņot divus un vairāk skaņdarbus vienlaicīgi, no katra paņemot tieši tā raksturīgākās, īpatnējākās noskaņas un tādējādi padarot miksu interesantu arī cilvēkiem, kas attiecīgos gabalus ir jau daudzkārt dzirdējuši iepriekš. Savā plašu kolekcijā viņš apkopojis dažādos stilos ieturētas plates, tomēr viņa uztverē pamatā viss grozās ap techno. 16. novembrī viņš spēlēs tumšu, traku un skaistu techno no pēdējiem jaunumiem, kas šobrīd vēl ir ceļā uz Latviju.

Pasākumu rezidenti „Bilanebila” - dj Cute un Maxim Perepeliza arī neatstās auditoriju bez muzikāliem jaunumiem. Kā jau tradicionāli viņu izpildījumā atskanēs kvalitatīva, emocionāla minimal/tech house, techno un breakbeat mūzika.

Tos, kuri sen nav bijuši klubā „Pulsē”, sagaida jaunumi kluba dizainā. Deju zāles apgaismojums ir papildināts ar lāzeriem, kā arī jūs varēsiet vērot dīdžeju uzstāšanos uz liela TV ekrāna, kas atrodas bārā.

Pasākums “Bilanebila Party” notiks 16.novembrī klubā "PULSē" (Rīga, Citadeles, 2).

Ieejas maksa: 4 Ls Ar reklāmas lapiņu: 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu