"Simply Red" atvadu koncerts uz lielā ekrāna (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. decembrī plkst. 22:30 k/t "Kino Citadele" translēs grupas "Simply Red" pēdējo koncertu no Londonas O2 arēnas, informē kinoteātrī.

Biļetes uz šo grupas "Simply Red" atvadu turnejas pēdējo šovu izpārdotas jau vairākus mēnešus iepriekš, taču faniem visā pasaulē būs iespēja dalīties emocijās un aizrautībā, vērojot tiešraidi kinoteātros HD attēla 5.1 Surround skaņas kvalitātē.

"Pēdējais šovs pēc divdesmit pieciem neprātīgiem gadiem. Kas tas bija par piedzīvojumu! Mūsu pēdējā šovā mēs gribam dalīties tajā ar ikvienu jebkurā pasaules malā, kam šo gadu laikā paticis mūsu skanējums. Tas būs vakars, ko varēsiet atcerēties gadiem ilgi – vienalga, vai būsiet kopā ar mums koncertā, vai vērosiet mūsu priekšnesumu tiešraidē kinoteātrī," tā grupas līderis Miks Haknels (Mick Hucknall)

Šogad grupa saka ardievas skatuvei savā pēdējā koncertā O2 arēnā, lai pēc tam Haknels pievērstos solokarjerai un vērtu jaunu lappusi savā radošajā darbībā.

Atgādinām, ka 2006.gadā grupa uzstājās Rīgā.

Biļešu cenas: Pirmās 50 biļetes uz koncerta tiešraidi par īpaši pievilcīgām cenām – tikai 9 Ls!

Kino Kluba biedriem – 10.20 Ls

Standarta cena – 12 Ls

Biļetes jau pārdošanā – k/t „Kino Citadele” kasēs un www.forumcinemas.lv/simplyred

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu