Dohertijs būs rakstnieks Alfrēds de Misē (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokeris Pīts Dohertijs (Peter Doherty) apstiprinājis, ka piedalīsies franču filmā par 19.gadsimta rakstnieku Alfrēdu de Misē (Alfred de Musset).

Savā jaunajā interneta vietnē "Albionrooms.com" Dohertijs pavēstījis, ka filmas "Confession d'un Enfant du Siecle" uzņemšana tiks uzsākta 27.decembrī. Tiek plānots, ka kinolentē piedalīsies arī Džeinas Birkinas un Serža Gensbūra meita Šarlote Gensbūra.

"Manam personāžam jāatspoguļo dabiska grācija un iznesība, kā tas Francijas sabiedrībā 19.gadsimta trīsdesmitajos gados tika gaidīts no jauna aristokrāta un dendija,"

atklāja Dohertijs.

Alfrēds de Misē
Alfrēds de Misē Foto: Wikipedia

"Es grasījos nodarbību filmēt, taču tas nelikās piemēroti. Skolotāja bija tieši tāda, kā es iedomājos - ar taisnu muguru, rokā turot pātagu, un brutāla perfekcioniste. Es ceru, ka filmēšanas komandai būs atļauts ilgāk piestrādāt pie ainām, kur redzama masku balle un valša dejošana," pavēstīja mūziķis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu