Kirstena Dansta spēlēs "Blondie"? (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neliela rindkopa Lizas Smitas rakstā žurnālā "Variety" liek nojaust, ka jaunajā mākslas filmā par "Blondie" dziedātāju Debiju Hariju (Debbie Harry) viņas varoni atveidos Holivudas skaistule Kirstena Dansta (Kirsten Dunst).

Mūzikas žurnāls "Rolling Stone" jau salīdzinājis šo iespējamo variantu ar pirms kāda laika presē izskanējušo ideju, ka leģendāro Dženisu Džoplinu varētu filmā atveidot Zūija Dešanela (Zooey Deschanel), Pinka, Lindsija Loena vai pat Britnija Spīrsa... Kirstenas Danstas kandidatūra esot līdzīgi absurda, uzskata "Rolling Stone" žurnālisti.

Kā redzams šajā attēlā, Dansta patiesībā izskatās diezgan līdzīga Debijai - sirds formas seja, līdzīgi vaigu kauli, acis, blondie mati...

"Rolling Stone" sašutušie žurnālisti turpina: "Bet sasodīts, nē! Tas ir vēl pieņemami, ka rokzvaigzne spēlē televīzijā vai kino, bet neviens aktieris nespēj pa īstam notēlot rokzvaigzni. Kurš gan varētu nospēlēt Igiju Popu, Dženisu Džoplinu vai Džoiju Ramonu - Elija Vuds? Diez vai..."

Kirstena Dansta ir dzimusi 1982. gada 30. aprīlī Pointplezantā, Ņūdžersijas štatā, ASV. Viņas māte Inese bija māksliniece, bet tēvs Klauss strādāja medicīnas kompānijā un uzturēja ģimeni.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu