"Nautilus" 2007. gada pieprasītākais DJ Add2 Basket

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubs "Nautilus" rudens finiša taisnē parūpējies par pirmo pārsteigumu visiem deju mūzikas cienītājiem.

Piektdien, 16. novembrī, klubs "Nautilus" un “Disco Records” aicina uz pagājušā gada lielākā deju mūzikas atklājuma – dīdžeja & producenta un remiksētāja Add 2 Basket (Alternative Route Recordings) uzstāšanos, informē kluba preses pārstāvji.

Add 2 Basket kopš 2006. gada maija (kad tika izdota viņa pirmā relīze) tiek saukts par teju vai vispieprasītāko pagājušā gada producentu. Viņa kontā 20 skaņdarbi un remiksi nepilnu divu gadu laikā, un visi kļuvuši par pieprasītu preci deju mūzikas tirgū. Viņa skaņdarbus iecienījuši savos setos vairums A-listes dīdžeju.

Add 2 Basket (īstajā vārdā Endrjū) popularitāti iemantojušie "uplifting" žanra skaņdarbi, kuri kļuvuši par viņa nopietnāko vizītkarti jau tikuši izdoti "Alternative Route", "Extrema" un "Sick Watona" mūzikas izdevniecībās. Dīdžeju aprindās Add 2 Basket pamatoti tiek uzskatīts par jaunā viļņa (pie tā pieskaitāmi gan rumāņu duets Olivio & Robie, gan Chris Lake, Luke Dierzek u.c.) deju mūzikas iemiesojumu. Anglijas deju mūzikas mediji šovasar rakstīja:

"The Add2Basket brand is fast becoming a name synonymous with quality – be it as a producer, DJ or label. Make no mistake; this is a man who''s going places."

Add 2 Basket starptautisko atzinību ieguva jau ar saviem pirmajiem remiksiem “Be with You” un “Get Together”. Nākamās interpretācijas uz Eddie F skaņdarbu “AudioSwitch” un tam sekojošo Dj Tarkan & Sultan feat Zara Taylor – Deep dive in Istanbul un Monkz – Spacedizko nostiprināja viņa pozīcijas starptautiskajā producentu saimē. Vēlāk šo jauniegūto slavu viņš papildināja ar personīgajiem skaņdarbiem – “Miss The Word” un “Volaris”, iegūstot spēcīga producenta reputāciju.

Viņš ir pirmais dīdžejs no Balkānu valstīm (viņa dzimtā pilsēta ir Budapešta), kurš licis runāt deju mūzikas lielvalstīm par jaunām vēsmām klubu mūzikas pasaulē. Viņa jaunizveidotā mūzikas izdevniecība Add 2 Basket pulcē patiešām talantīgākos šā brīža producentus, kā Emjae, D-Pulse, Hernan Cerbello, Liluca, Phunktastike, kas liek runāt par jaunu komunikācijas veidu mūsdienu hausmūzikā.

Pašam Add 2 Basket viņa mūzika ir pasaules mūzika vistiešākajā nozīmē. Dīdžejs/producents un skaņu inženieris, sekojot savas Dienvidamerikas tūres noslēgumam klubā Pacha (Sao Paolo, Brazīlija), plāno 16. novembrī apciemot Rīgu, uzstājoties klubā "Nautilus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu