Skārleta Johansone apprecējusies (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņo izdevums “People”, pasaules slavu guvusī amerikāņu aktrise Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) nedēļas nogalē klusā ceremonijā apprecējusies ar savu draugu aktieri Rajenu Reinoldsu (Ryan Reynolds).

Kāzas, uz kurām tika ielūgti tikai tuvākie draugi un ģimenes locekļi, risinājās kādā brīvdabas vietā netālu no Vankūveras. Zināms, ka viesu vidū bija gan Skārletas māte Melānija Sloana (Melanie Sloan), gan arī viņas brālis Adrians Johansons (Adrian Johansson).

Laimīgais pāris saderinājās jau šā gada Maijā. Gan Skārletai, gan Rajenam šīs ir viņu pirmās laulības. 23 gadus vecās Skārletas Johansones un 31 gadus vecā Rajena romantiskās attiecības ilgušas tikai vienu gadu.

Interesanti, ka 2007. gada Februārī Rayens atsauca savu saderināšanos ar kanādiešu dziedātāju Alanisu Moriseti (Alanis Morissette). Savukārt Skārleta veselus divus gadus tikās ar aktieri Džošu Hartnetu (Josh Hartnett), bet viņu draudzība beidzās 2006. gada beigās.

Atgādināsim, ka aktieris Rajens Reinolds tēlojis tādās filmās kā "Smokin'' Aces", "Blade - Trinity" un "The Nines". Bet Skārleta Johansone ieguvusi pasaules slavu ar labi zināmajām "Lost in Translation", "Ghost World", "The Island" un "Scoop".

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu