Līdz 5.decembrim Kuldīgas domi vadīs Inga Bērziņa

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz 5.decembrim Kuldīgas domi, visticamāk, vadīs Kuldīgas domes priekšsēdētāja vietniece Inga Bērziņa, informēja Kuldīgas domes administratīvā departamenta direktore/juriste Inese Ozola.

Ozola piebilda, ka būtiskas pārmaiņas domes personālsastāvā līdz 5.decembrim, kad paredzēta Ministru prezidenta Aigara Kalvīša (TP) valdības demisija, nav paredzētas.

No Kuldīgas domes priekšsēdētāja Edgara Zalāna (TP) pašvaldībā nav saņemts iesniegums, ka viņš izbeidz darbu domes priekšsēdētāja amatā un noliek pašvaldības deputāta mandātu. Līdz tam nekādas darbības attiecībā uz jauna domes priekšsēdētāja vēlēšanām nav sākamas, skaidro Ozola.

Bērziņa sacīja, ka tikai šodien pēc atvaļinājuma ir atgriezusies darbā, tāpēc runāt par veicamajiem darbiem Kuldīgas domē vēl esot pāragri.

Bērziņa ir arī Kuldīgas rajona Attīstības aģentūras direktore.

Jau ziņots, ka Kuldīgas mērs Edgars Zalāns 8.novembrī tika apstiprināts par reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Kalvīša valdībā.

Ja Zalāns ministra krēslā paliks ilgāku laiku, Bērziņu, visticamāk, ievēlēs par Kuldīgas domes priekšsēdētāju, sacīja Kuldīgas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Dambīte-Damberga. Kuldīgas domes deputātu rindas no Tautas partijas valdībā strādājošā Zalāna vietā varētu papildināt Valsts sociālās apdrošināšanas valsts aģentūras Kuldīgas nodaļas vadītāja Lidija Petrevica.

Jau ziņots, ka 8.novembrī Saeima Kuldīgas mēru Zalānu apstiprināja reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra amatā.

"Par" balsoja 52 deputāti, "pret" bija 23, bet 15 balsojumā atturējās.

Zalāns piekrita kandidēt uz vakanto reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra amatu, norādot, ka ir gatavs ministra posteni ieņemt arī tikai līdz 5.decembrim, kad atkāpsies Ministru prezidenta Aigara Kalvīša (TP) vadītā valdība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu