My Chemical Romance un Killers noturas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes singlu un albuma topa līderi palikuši nemainīgi, proti, singls numur 1 pieder My Chemical Romance un pirktākais albums - The Killers.

Singlu topa pirmais desmitnieks papildinājies ar diviem pilnīgi jauniem hitiem un vairākiem kāpējiem uz augšu. Britu meiteņu popgrupa Girls Aloud ar jaunu rekordu (meiteņu popgrupu konkurencē) - 13. singlu pēc kārtas, kas iekļūst desmitniekā "Something Kinda Oooh" (Polydor), šoreiz debitē 5. vietā. Otrs augstākais jaunums pieder 70. gadu izpildītāja Meat Loaf jaunākajam singlam "It''s All Coming Back to Me Now", kurā Maikls Lī Eidejs (Michael Lee Aday) dzirdams duetā ar bijušo norvēģu pusaudžu grupiņas M2M zvaigznīti Marionu Ravenu (Marion Raven).

Pēc pagājušās nedēļas debijas mp3 tirgū pirmajā desmitniekā šonedēļ ielauzušies arī Džeimss Morisons (20-8) un Ordinary Boys (36-10). 13. vietā kā jaunums atrodams Dienvidlondonas dziesminieks/reperis Jamie T ar "If You Got The Money" (Virgin), blakus Bejonsī ar "Irreplaceable" (Columbia), un "Mercury" balvas nominante Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) ar "Rehab" 19. vietā.

Pet Shop Boys, The Holloways, Rogue Traders, Goo Goo Dolls un Keisijas (Cassie) jaunākie singli šonedēļ debitējuši ārpus pirmā divdesmitnieka.

Albumu topā pirmo vietu jau trešo nedēļu pēc kārtas saglabājuši The Killers ar otro studijas darbu "Sam''s Town", Scissor Sisters - otrie, bet "Razorlight" - trešie. Nekādu pārmaiņu...

Augstākais jaunums pieder P. Diddy ar "Press Play" (Bad Boy) - 11. vieta. 15. vietā estrādes dziedonis Patricio Buane (Patrizio Buanne) ar "Forever Begins Tonight" (Globe Records), bet Badly Drawn Boy jaunākais studijas veikums ar ambiciozo nosaukumu "Born in the U.K." tikai numur 17. Savulaik 80. gadu beigās populārā skotu kolektīva Deacon Blue singlu izlase 18. vietā un Roja Orbisona labāko dziesmu izlase - 20. pozīcijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu