Dārziņš februāra vidū jau cer spēlēt ar pilnu spēku

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Divkārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienību Kazaņas "Ak Bars" pārstāvošais latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš cer, ka pēc pleca traumas izārstēšanas februāra vidū viņš jau varēs spēlēt ar pilnu spēku.

Kā ziņots, Dārziņam ir sarautas kreisā atslēgas kaula un pleca paugura locītavas saites, tāpēc pašlaik viņš laukumā nevar doties. Sākotnēji tika prognozēts, ka latvietis nespēlēs četrus mēnešus, kas būs pagājuši tieši februāra vidū.

"Ārsti izteicās, ka pēc 15.februāra es jau varēšu spēlēt ar pilnu spēku. Ceru, ka palīdzēšu "Ak Bars" komandai regulārā čempionāta izskaņā un izslēgšanas spēlēs," Dārziņš izteicās intervijā "Ria Novosti".

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Ak Bars" komanda pašlaik ar 42 punktiem 27 mačos atrodas piektajā vietā.

Līdz traumas gūšanai Dārziņš šosezon bija piedalījies 15 "Ak Bars" komandas spēlēs, kurās izcēlās ar diviem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Pirms tam Dārziņš ilgstoši pārstāvēja Latvijas komandu Rīgas "Dinamo", kurai pagājušajā sezonā 56 spēlēs palīdzēja ar 54 rezultativitātes punktiem - 21 vārtu guvumu un 24 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu