Top10: sliktākie mūzikas videoklipi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Britu mūzikas žurnāls "New Musical Express" par visu laiku sliktāko mūzikas video atzinis jaunās amerikāņu popmūzikas dziedātājas Rebekas Blekas debijas (Rebecca Black) klipu "Friday".

Pašai 14 gadus vecajai dziedātājai šāds "pagodinājums", visticamāk, nav nekāds pārsteigums - viņas debijas singls šā gada sākumā īsā laikā guva milzīgu popularitāti, pateicoties interneta lietotāju nesaudzīgajai kritikai un Blekai veltītajiem skarbajiem vārdiem. Vairums kritiķu vienprātīgi atzina, ka dziesmu sevišķi nebaudāmu padara mūzikas video, ar kuru Bleka sevi pieteica interneta vietnē "YouTube".

"Lai arī pati Bleka atstāja jaukas un naivas meitenes iespaidu, sajūta, ka aizkulisēs slēpjas ļaunais leļļu meistars, kas visu kontrolē, tā arī neatlaidās," raksta žurnāla redakcija.

Kopumā žurnāls apkopojis 50 visu laiku sliktākos mūzikas video. Pirmajā desmitniekā iekļuvis arī grupas "Kings Of Leon" klips "Radioactive", Sūzanas Boilas "Perfect Day", amerikāņu popzvaigznes Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) dziesmas "Judas" video un Kristinas Agileras "Not Myself Tonight".

14.vietā nonācis grupas "U2" 1993.gada dziesmas "Numb" videoklips, 25. - amerikāņu elektropopa dueta "LMFAO" vēl salīdzinoši svaigais video "Sexy and I Know It", bet 40.vietā ierindojies dīdžeju dueta "Duck Sauce" video "Big Bad Wolf'". 47.vietā nonācis datoranimētās vardes "Crazy Frog" hits "Axel F".

Visu laiku sliktāko mūzikas video desmitnieks:

1. Rebeka Bleka - "Friday";

2. "Kings of Leon" - "Radioactive";

3. Sūzana Boila - "Perfect Day";

4. Lady Gaga - "Judas";

5. Eric Prydz - "Call On Me";

6. "Razorlight" - "Wire To Wire";

7. "Pixies" - "Velouria".

8. Kristina Agilera - "Not Myself Tonight";

9. "The Fray" - "How To Save A Life";

10. Džeimss Blants - "You're Beautiful".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu