M. Dukurs izcīna otro vietu PK posmā Leikpleisidā (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vankūveras olimpisko spēļu vicečempions, pagājušās sezonas Pasaules kausa (PK) ieguvējs - Latvijas skeletonists Martins Dukurs piektdien Leikpleisidas trasē ASV izcīnīja otro vietu 2010./2011. gada sezonas ceturtajā PK izcīņas posmā.

Pirmo braucienu M. Dukurs veica - 54,15 sekundēs, kas bija par 0,06 sekundēm ātrāk nekā krievam Sergejam Čudinovam, viņš finiša līniju sasniedza otrais.

Tikmēr Martina vecākais brālis Tomass Dukurs uzrādīja laiku 54,60 sekundes, finišējot devītajā pozīcijā. Martinam viņš piekāpās par 0,45 sekundēm.

Tomass otrajā braucienā ieņēma 8. vietu (54,64), šajā pozīcijā ierindojoties arī summā. Savukārt Martins otrajā braucienā uzrādīja otro ātrāko laiku (54,40), bet labāk nobrauca Čudinovs, kurš divu braucienu summā latvieti pārspēja par 0,04 sekundēm.

Trešo vietu izcīnīja brits Kristians Bromlijs, kas līderim zaudēja 0,23 sekundes.

Kopā piedalījās 25 sportisti.

Kā ziņots, iepriekšējā PK posmā M. Dukurs izcīnīja bronzas medaļu, bet T. Dukurs ierindojās 7. vietā.

Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks astoņi posmi. Pirmie četri Ziemeļamerikā, bet nākamie četri risināsies Eiropas trasēs. Piektais posms risināsies Īglsā, Austrijā.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu