Buškevics pievienojas Latvijas čempionvienībai BK "Ventspils''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saspēles vadītājs Sandis Buškevics panācis vienošanos par spēlēšanu klubā ar Latvijas čempionvienību basketbolā BK "Ventspils'', kur sāka savas profesionāļa gaitas, vēsta kluba oficiālā mājas lapa internetā.

Panāktās vienošanās detaļas gan nav atklātas, taču pastāv iespēja, ka Buškevics laukumā varētu doties jau nākamajā ULEB Eiropas kausa izcīņas mačā, kad ventspilnieki savā laukumā 15. decembrī uzņems Itālijas augstākās līgas klubu "Lauretana Biella".

Pēdējā darba vieta Buškevicam bija Itālijā, pārstāvot Udīnes "Snaidero" vienību, kura izkrita uz otro līgu, bet vēl pirms sezonas beigām viņš atgriezās mājās - Ventspilī.

Savukārt Latvijas izlases sastāvā 32 gadus vecais un 190 centimetrus garais Buškevics trenējās 2008. gada vasarā, kad bija uzaicināts uz serbu speciālista Nenada Trajkoviča vadītās otrās izlases treniņiem, taču uz pirmo komandu netika uzaicināts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu